Klantverhalen

Joep en Lars motiveren je telkens weer om je eigen grenzen te verleggen. Waar ik eerder de handdoek in de ring zou hebben gegooid ga ik nu juist door. Je zult weten dat je gesport hebt. Het geeft een kick dat je het elke les weer iets langer kan volhouden en je zwaarder kan trainen. Je voelt je fitter en energieker worden. En dat voelt goed!

Anouk

Livia

De gevarieerde trainingen, het grote aanbod in groepslessen, het sporten in een prettige sfeer en met de fijne, professionele begeleiding van Joep en Lars leidden in korte tijd tot resultaat en het behalen van persoonlijke doelstellingen.

Miranda

Sporten heb ik altijd wel leuk gevonden, maar ik ben niet altijd voluit ervoor gegaan. Bij Personal fitness Sittard heb ik een stok achter de deur. Lars en joep stimuleren mij om altijd een stap extra te zetten. Dit zou ik alleen niet kunnen.
De eerste kilo’s zijn er inmiddels af en met de rest gaat het ook goed komen.
Zeker een aanrader om op een positieve manier te veranderen met fijne begeleiding.

Diana

Hoi ik ben Daniëlle, en sport sinds medio 2018 bij PF.
Het grote verschil met PF tov van vorige is dat de sfeer veel ontspannender is. Leden onder elkaar steunen elkaar, ja het is intimiderend als iemand al een jaar langer dan jij sport en dus fitter is…. maar iedereen gaat op hetzelfde moment stuk, omdat de trainers de lat voor iedereen op zijn eigen niveau legt. Je wordt gepusht om meer uit jezelf te halen. Zo hebben we met een aantal man vanuit de sportschool meegelopen met de Kennedymars en hebben we meegedaan aan de strong vicking.
Verder wordt er gekeken dat oefeningen technisch goed worden uitgevoerd zodat de kans op blessures wordt verminderd.
En natuurlijk zijn de trainers altijd in voor een potje wedden dat… waarbij ze mee doen en je even een wedstrijdje doet tegen je trainer 🙂 extra motivatie om hun ook flink aan het zweten te krijgen.
Overal: een prettige sfeer. Geen sportschool waar je je bekeken voelt.

Danielle

Dankzij de intensieve maar goede trainingen samen met de juiste begeleiding qua voeding heb ik mijn doelen bereikt om op een gezond gewicht te komen en van pijnkwaaltjes af te komen. Ik heb veel meer energie en voel me 10 jaar jonger. Top!

Taki

Sporten bij PFS bij Joep en Lars bevalt me super! Heel intensieve en afwisselende lessen, voel me daardoor na 3 maanden veel sterker en fitter!

Elise

Hoi ik vind het super leuk om bij jullie te sporten en krijgt de beste hulp bij het eten en drinken en bij de trainingen iedereen daar is aardig voor je en het is de leukste en de beste sportschool ooit.

Jay

Sinds een jaar ben ik actief aan het sporten bij Personal Fitness Sittard en voel ik me veel fitter. De trainingen zijn leuk en gevarieerd en de groepstrainingen zijn, naast dat het zwaar is, heel erg gezellig. Onder begeleiding van Lars en Joep worden we goed gemotiveerd om door te blijven zetten met ook nog een mooi afval resultaat!

Ainslinn

Hallo ik ben Cindy en ik sport nu ruim een jaar bij Personal Fitness Sittard. Het bevalt me hier uitstekend! Eerder had ik helemaal niks met fitness, maar door de leuke sfeer die hier hangt en doordat ik leuke medesporters heb ontmoet ben ik steeds vaker komen sporten. Door de afwisselende en uitdagende trainingen van Joel en Lars leer ik ook steeds meer uit mezelf te halen. En met een positief resultaat! Niet alleen fysiek maar ook mentaal is het een super uitlaatklep voor me gebleken, ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel

Cindy

Personal Fitness Sittard bied alle mogelijkheden aan om goed te kunnen trainen! Voor zowel krachttraining als calisthenics ben je hier op het juiste adres! Door de uitgebreide mogelijkheden en de diverse manier van trainen ben ik enorm vooruit gegaan met zowel kracht als spiermassa.

Boaz