Over ons

Gezond leven is een keuze. Misschien heb je al vaker gedacht: ‘vanaf vandaag ga ik gezond eten, minder snoepen en meer bewegen’. Waarschijnlijk is een van die pogingen nog nooit op de lange termijn geslaagd, anders was jij je nu niet aan het oriënteren op deze website. Het omslagpunt in jouw leven is nú aangebroken dus grijp die kans naar een gezond en fit lichaam door aan de slag te gaan met het Fit for Life programma.

Op maat gemaakt

Onze personal trainers gaan met jou aan de slag en door middel van een persoonlijk gesprek in onze studio in Sittard worden reëele doelstellingen geformuleerd. Tevens bespreken we jouw huidige gezondheid, conditie en voedingspatroon om zo mogelijke blessures of gezondheidsklachten uit de weg te gaan. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een op maat gemaakt plan ontwikkelt die past bij jouw doelen en bij de capaciteiten van jouw lichaam. 

Werken aan de kwaliteit van jouw leven

‘Veranderen van binnen naar buiten’, dat is het principe waar wij mee werken. Ieder mens is in staat om te veranderen. Met wilskracht kun je tijdelijk dingen anders doen. Wij zorgen ervoor dat een verandering blijvend is en niet van korte duur. Doordat wij met de juiste kennis jouw gedragspatronen doorbreken en veranderen zorgen we ervoor dat jij nooit meer terugvalt in je oude gewoontes. We doen dit stapje voor stapje, nemen de tijd en hebben hiervoor het geduld. 

Bent u benieuwd in wat wij allemaal te bieden hebben, vul dan gelijk het contact formulier in.

7 + 13 =