Krav Maga

Een van de basisbehoeften van een mens is veiligheid. Toch is er een groot verschil tussen jezelf veilig voelen en daadwerkelijk veilig zijn. Met Krav Maga zorg jij ervoor dat jij jezelf altijd kan beschermen wanneer jij onverhoopt in een bedreigende situatie verwikkeld raakt. Krav maga is Hebreeuws voor ‘contactgevecht’. Het is een vecht-en zelfverdedigingssysteem dat ontwikkeld is in het Israëlische leger. Wereldwijd leren speciale eenheden en politie de strijdkrachtonderdelen van Krav Maga. De doelen van civiel Krav Maga (Krav Maga voor burgers) zijn: het voorkomen van fysiek letsel, het handhaven van en het wegkomen uit een onprettige situatie. Naast dat je met Krav Maga jezelf kan verdedigen, is het ook erg goed voor je lichaam. Vergeleken met fitness apparaten waarbij je enkel gedeeltes van je lichaam traint, gebruik je bij Krav Maga je lichaam als apparaat. Zo train jij je gehele lichaam en ontwikkel jij spieren die je nodig hebt om jezelf te verdedigen.  

Ontwikkel jezelf op allerlei vlakken

Bij Personal Fitness Sittard bieden wij jou lessen aan in Krav Maga. Hierbij bouw je aan jouw conditie, je leert jezelf effectief te verdedigen,  je ontwikkeld zelfdiscipline, je zelfvertrouwen stijgt en het gevoel veilig te zijn neemt toe. Onder leiding van een professionele Krav Maga trainer ga je aan de slag om de beginselen van Krav Maga onder de knie te krijgen. 

Claim jouw gratis proefles

Wekelijks geven wij lessen voor alle leeftijden. De lessen vinden plaats op maandag van 20:00 – 21:30 uur en op woensdag van 20:00 – 21:30 uur. Wil jij ontdekken of Krav Maga iets voor jou is? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en claim een gratis proefles!