Fit For Life

Gezond leven is een keuze. Misschien heb je al vaker gedacht: ‘vanaf vandaag ga ik gezond eten, minder snoepen en meer bewegen’. Waarschijnlijk is een van die pogingen nog nooit op de lange termijn geslaagd, anders was jij je nu niet aan het oriënteren op deze website. Het omslagpunt in jouw leven is nú aangebroken dus grijp die kans naar een gezond en fit lichaam door aan de slag te gaan met het Fit for Life programma.

Op maat gemaakt

Onze personal trainers gaan met jou aan de slag en door middel van een persoonlijk gesprek in onze studio in Sittard worden reëele doelstellingen geformuleerd. Tevens bespreken we jouw huidige gezondheid, conditie en voedingspatroon om zo mogelijke blessures of gezondheidsklachten uit de weg te gaan. Naar aanleiding van dit gesprek wordt er een op maat gemaakt plan ontwikkelt die past bij jouw doelen en bij de capaciteiten van jouw lichaam. 

Begin nu! Tijdelijk GRATIS proefweek fitness Sittard

Start nu met het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland en leer jezelf een geheel andere levensstijl aan op weg naar een gezond, fit en energiek lichaam. Maak gebruik van de GRATIS proefweek door onderstaand formulier in te vullen en wij bellen jou binnen één werkdag terug.

Afvallen Sittard

Bijna iedereen heeft een persoonlijk streefgewicht, wanneer jouw huidige gewicht hier te ver van verwijdert raakt wordt je motivatie lager en zakt de moed je in de schoenen. Het Fit for Life programma biedt uitkomst. Het Voeding-Beweeg-Coaching programma van Fit For Life zorgt ervoor dat jij een levensstijl creëert waarbij je een gezond gewicht krijgt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. 

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

‘Veranderen van binnen naar buiten’, dat is het principe waar wij mee werken. Ieder mens is in staat om te veranderen. Met wilskracht kun je tijdelijk dingen anders doen. Wij zorgen ervoor dat een verandering blijvend is en niet van korte duur. Doordat wij met de juiste kennis jouw gedragspatronen doorbreken en veranderen zorgen we ervoor dat jij nooit meer terugvalt in je oude gewoontes. We doen dit stapje voor stapje, nemen de tijd en hebben hiervoor het geduld.

Gymeyes

Gymeyes is een geavanceerd camera systeem waarbij tijdens een oefening vanuit verschillende hoeken gefilmd wordt en vervolgens de uitvoering geanalyseerd kan worden.

Met behulp van een personal trainer wordt er gekeken naar de techniek en uitvoering en kan met de gymeyes software op een scherm getoond worden hoe de oefening precies uitgevoerd moet worden en waar het verkeerd gaat.

Door de techniek op deze manier te verbeteren wordt er beter en sneller progressie geboekt.

Dit programma is bij uitstek geschikt voor mensen die niet zeker weten hoe ze bepaalde oefeningen moeten doen. Ook voor sporters die een analyse willen van hun oefeningen is gymeyes geschikt.

Via een handige app zijn alle videos te bekijken, te downloaden en kunnen ze gedeeld worden.

Voor meer informatie en een uitgebreide kennismaking met het gymeyes systeem neem hieronder contact met ons op!

 

14 + 15 =